Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Recuperator de caldura cu entalpie Aerauliqa QR230E Tavan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9839 lei Lei
Brand
Aerauliqa
Cod produs
AEQR230E
Out Of stock
Descriere
Centrala ventilatie cu recuperator de caldura enthalpic adecvat transfera energia termica si umiditatea de la un flux de aer la celalalt, potrivite pentru tavan sau plafon fals instalare, pentru montare orizontala. Poate fi instalat in dulap sau spatii inguste datorita lui dimensiuni compacte.
Specificatii
Carcasa ventilator exterior fabricata din foi galvanizate acoperite cu pulbere otel oferind o durata lunga si robusta constructie. Unitatea este finisata in alb RAL 9010. Structura interna fabricata de la PPE (polipropilena expandata) asigurarea emisiilor sonore reduse si rezistenta la aer maxima si termica izolatie. Motoare cu rotor extern EC montate ca standard pentru economisirea energiei. prevazut cu protectie termica integrala, montat pe sigilii pentru rulmenti cu bile de viata. Rotor centrifugal curbat inapoi echilibrat dinamic si condus direct de catre motor pentru a asigura un flux de aer lin prin unitate. Schimbator de caldura enthalpic cu ridicat eficienta termica si latenta. Facut a tehnologiei antimicrobiene, membrana polimerica incorporata este mucegai si rezistente la bacterii: previne si aerul curge contaminarea si blocheaza mirosuri. Configuratia speciala genereaza nivel scazut cadere de presiune. Foarte usor de curatat. Eficienta medie: 85% termic; 65% umiditate.
Recuperator de caldura centrala enthalpic Schimbator de caldura enthalpic adecvat transfera energia termica si umiditatea de la un flux de aer la celalalt, pastrand nivelul corect al umiditatii interioare (40-60%). In timpul iernii, de exemplu, previne ca aerul interior devine prea uscat: vara, in schimb, umiditatea de aerul cald exterior nu este transferat la aerul rece interior.
Caracteristici si Avantaje
Usor de instalat: suporturi de fixare livrat pentru a agata usor unitatea pe dispozitivul perete. Cablare electrica simplificata: unitatea este furnizate pre-cablate. Panoul frontal amovibil pentru acces rapid la filtre si schimbator de caldura. Schimbator de caldura enthalpic adecvat transfera energia termica si umiditatea de la un flux de aer la celalalt, pastrand nivelul corect al umiditatii interioare (40- 60%). In timpul iernii, de exemplu, acesta impiedicati ca aerul interior sa fie prea uscat: vara, in schimb, umiditatea aerul cald exterior nu este transferat in aerul rece interior. G4 filtreaza usor demontabil pentru curatare. Caseta de filtru F7 extern la cerere. By-pass automat automat gratuit racire in timpul sezonului de vara. Protectie automata impotriva inghetului la impiedicati aparitia inghetului pe admisie partea schimbatorului de caldura. Nu este necesara scurgerea condensului. Configuratia unitatii de stanga si dreapta pentru flexibilitatea instalarii
Controler centrala ventilatie
Unitatea este livrata cu o multifunctionalitate Ecran LCD (CTRL-DSP) pentru automat control si comoditate, oferind:
3 setari de viteza (reglabile).
Optiunea Boost.
Modul de vacanta.
Mod de noapte.
Cronometru saptamanal.
Setare bypass.
Echilibrarea fluxului de aer.
indicator inlocuirea filtrului si defectarea ventilatorului .
Contor de ore de lucru.
Setarea salvarii si incarcarii (backup & restore).
Potrivit pentru senzori ambientali la distanta (SEN-HY, SEN-PIR, SEN-CO2).
Interfata ModBus.
Conexiune la incalzirea pre / post la distanta element.
Posibila schimbare de orientare a spigots de atmosfera

Produc?tor: Aerauliqa, Made in Italy.
Din Gura in Gura