Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Grile liniare slot-diffuser ascuns HS1 60cm cu Plenum

0 stars: 0.00 din 0 pareri

450 lei Lei
Brand
Ventoxx
Cod produs
grila-ascuns-hs1
Out Of stock
Descriere
HS1 60cm,
Contine Accesorii: Plenum de racordare izolat / neizolat; Egalizator de flux; Registru de reglaj;
Aplicatii: Grilele liniare se folosesc cu precadere pentru refularea aerului dar, din considerente de design interior, se pot folosi cu succes, si ca grile de aspiratie.
Descriere: Grila liniara tip SLOT DIFFUSER ASCUNS (Hidden Slot Diffuser) este conceputa pentru a fi integrata in plafoanele false sau peretii din gips-carton, fara o rama exterioara vizibila. Dupa instalare, grila necesita o chituire si o finisare de catre un profesionist. Profilul extrudat este special prevazut cu o zona unde materialul de incarcare poate adera, pentru o conectare perfecta intre grila si placa de gips-carton. In acest fel, poate satisface cu succes cele mai pretentioase cerinte estetice si arhitecturale. Se monteaza, de obicei, pe plafoane false sau pe pereti, la inaltime, aproape de tavan.

In functie de cerere, numarul de fante poate varia, fiecare dintre ele dispunand de cate un element culisabil pentru directionarea jetului de aer.

Conceptia modulara permite fabricatia oricarei lungimi de grila, inclusiv perimetrala.

Optional, poate dispune de un egalizator de flux din tabla perforata, element intern ce uniformizeaza curgerea aerului pe toata lungimea grilei.

De asemenea, grila poate beneficia de un registru culisant de reglaj al debitului de aer.

Grile refularea aerului

design interior,

si ca grile de aspiratie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura