Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Grile ventilatie interior design KT-Decor Aerauliqa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

200 lei Lei
Brand
Aerauliqa
Cod produs
kt-decor
Out Of stock
Descriere
Grile ventilatie interior design KT-Decor la comanda
Kit format dintr-un capac frontal din tabla metalica cu design modern si minimalist si un cadru cu magneti de fixat pe suportul frontal al ventilatorului; grila ventilatei de decor este disponibila optional la comanda in culori diferite si cu acoperiri de lux; disponibil pentru Quantum AX, Quantum MX, Quantum
NEXT, unitati Quantum HR si pe orificiile de admisie si evacuare BCRG, modelele 100 si 150.
Acest lucru ofera arhitectilor o flexibilitate reala de a alege culorile, grafica si texturile care le completeaza cel mai bine designul, pentru a imbunatati aspectul oricarei incaperi.

Colectia multicolora de grila de ventilatie KT-Decor de la Aerauliqa se adapteaza tuturor instalatiilor si decoratiunii tale interioare. Aceasta grila de ventilatie de design este disponibila in 5 culori.
Grile noastre terminale de aer sunt combinatia perfecta de forma si functie. Ingineria de precizie a grilelor si difuzoarelor inseamna ca indeplinim intotdeauna cerintele privind fluxul de aer ale cladirii. Adaugarea acestor finisaje uimitoare ofera arhitectilor libertatea de a integra orificiile arhitecturale indraznete in designul cladirilor lor.

Grila metalica este disponibila in culori diferite:  Brun - Maro - Corten Effect
Alb RAL9003 in relief
Negru in relief
Gold van Gogh
Gri
Brun - Maro, Alb in relief
Negru, Gold van Gogh, Gri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura