Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ventilatie apartament 2-3 camere Ventoxx Harmony

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5900 lei Lei
Brand
Ventoxx
Cod produs
ventoxx-harm-set4
Out Of stock
Descriere
Un set ventilatie recuperatoare apartament de 4 recuperator de caldura, Ventoxx Harmony este un schimbator de caldura de uz casnic cu control Twist si o conducta de aer de 0,5 m si un capac exterior metalic pentru ventilatie si indepartarea ciupercilor in incaperi mici. Ventoxx Harmony este o unitate de ventilatie cu recuperare de caldura. Sarcina sa este de a prelua caldura din aerul care vine din camera si, datorita acestei calduri, sa incalzeasca aerul exterior care este furnizat incaperii. Astfel, schimbatorul de caldura asigura o alimentare constanta cu aer proaspat si in acelasi timp mentine neschimbata temperatura din interiorul incaperii: va fi cald iarna si racoros vara.

Datorita acestei proprietati, schimbatorul de caldura ajuta la economisirea incalzirii iarna si la aer conditionat vara. Daca este necesar, vara puteti trece la modul ?ventilatie fara recuperare de caldura?: un aport constant de aer proaspat pe timp de noapte va raci camera.

Unul dintre elementele principale ale schimbatorului de caldura Ventoxx Harmony este un acumulator de caldura realizat din ceramica de portelan. Datorita celei mai inalte calitati germane si dimensiuni impresionante, schimbatorul de caldura are o capacitate mare de caldura si o zona de schimb de caldura. Schimbatorul de caldura este realizat dupa cele mai inalte standarde de calitate. Rezultatul sunt componente fiabile ale sistemelor de ventilatie si recuperare maxima a caldurii (pana la 86%).

Recuperator de caldura Ventoxx este un instrument eficient in lupta impotriva alergiilor.

Ajuta la crearea unui mediu hipoalergenic in casa: filtrele de praf impiedica alergenii (pufurile, polenul, praful) sa intre in camera, ceea ce reduce impactul alergiilor. Purificarea intensiva a aerului de la diversi alergeni va ajuta nu numai cu alergii, ci si cu astmul sau alte boli respiratorii.

Design nou si functionare mai silentioasa a schimbatorului de caldura cu performanta si fiabilitate neschimbate. Ventoxx Harmony este un nou model de schimbatoare de caldura Ventoxx? care combina solutia de design, functionalitatea si fiabilitatea schimbatorului de caldura. Decizia de proiectare a unui capac intern. Indicatie luminoasa a modurilor de functionare. Functioneaza cu telecomanda sau control de perete Twist. Grila exterioara sau capac de vant. Set complet cu un supresor de zgomot (optional). Izolare suplimentara de zgomot a unui capac din interior. Schimbator de caldura ceramic de calitate constanta si durabil.

Principiul de functionare ale recuperatoare apartament Faza 1

Aerul cald folosit este evacuat de ventilator prin schimbatorul de caldura spre exterior. In acelasi timp, un procent mare din caldura continuta in aerul evacuat este stocata in schimbatorul de caldura (efect de transfer de caldura).

Faza 2

Dupa 68 de secunde, cand schimbatorul de caldura a ajuns deja la temperatura camerei, ventilatorul comuta automat in cealalta directie si sufla aer proaspat in incapere.

Faza 3

Trecand prin schimbatorul de caldura incalzit, aerul proaspat ia maximum de caldura continuta in acesta. Datorita suprafetei mari a acumulatorului de caldura, aerul este incalzit aproape la temperatura camerei.

Faza 4

Dupa 68 de secunde, schimbatorul de caldura se raceste, deoarece caldura a fost luata de aerul care intra in camera. Apoi, ventilatorul inverseaza din nou directia si ciclul incepe din nou.

Panou de control Ventoxx twist

Recuperatoarele Ventoxx sunt controlate de sistemul ?TWIST?. Regulatorul Twist este usor de operat cu u...Eficienta de recuperare 74-86%

Consum de energie 1,6-2,6 W/h

Debit de aer 17-50 m/h
Din Gura in Gura