Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem ventilatie apartament descentralizat SEVi 160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14999 lei Lei
Brand
Seventilation
Cod produs
getairsmart4
Out Of stock
Descriere
Sistem ventilatie apartament cu 3 camere, alcatuita din 4 unitati SEVi 160, panou de control SEVi si ventilator baie smart inVENTer Aviant.

Unitate descentralizata de ventilatie cu recuperare de caldura (recuperator de caldura) Sevi160. Produs in Germania de Seventilation, deosebit de silentios, recuperator ceramic hexagonal de inalta performanta.

Caracteristici SEVi160  eficienta pana la 90%, certificare Dibt ( Deutsches Institut fur Bautechnik)

debit maxim 90 mc/h,

45mc/h in modul de recuperare de caldura.

Consum energetic redus, maxim 0.25w/mc/h.

Izolare fonica a zgomotului exterior de pana la 42-49,99 dB. cu kitul optional de insonorizare (nu este inclus la sistem ventilatie apartament)

Zgomot interior pe treapta 1: 13,4 dB. la trepta speciala de viteza 12 mc/h

Diametrul ventilator aerisire 160mm.

4 trepte de viteza ( +1 treapta zgomot minim 12mc/h) 17 m/h / 21 m/h / 29 m/h / 41 - 45 m/h cu SEC20BF sau 6 trepte cu modulul TOUCH

2 filtre G3 incluse, optional disponibil filtru de polen.

Racire pasiva-free cooling(bypass de vara): numai extractie sau admisie.

Ventilatoare aerisire necesita functionare in pereche de 2,4 unitati, toate comandate de un modul de automatizare SEC20BF sau Touch, ce se achizitioneaza separat.

Recuperator ceramic de inalta performanta, forma hexagonala a gaurilor pentru un transfer termic ridicat.

Necesarul pentru o locuinta de 2 camere si aproximativ 50-60 mp este de 2 ventilatoare aerisire ce vor functiona in tandem, cu un controler Sec20BF sau Touch.

Ventilatie Germania recuperator de caldura, Ca un schimbator de caldura , o ceramica de inalta tehnologie (capacitate termica specifica de 877 J / kgK) este pus in aplicare.

Caracteristici ventilator de baie inVENTer Aviant Ventilatie inteligenta pentru baie, cu control prin aplicatia si tehnologie unica a senzorului de miros

Aviantul ofera o multifunctionalitate de grad care o plaseaza ferm in ultima generatie de ventilator baie cu aer extrase premium. Este ideal oriunde trebuie indepartate rapid incarcaturi cu umiditate ridicata, cum ar fi in bai si camere de dus. Si datorita designului sau modern, subtil, este potrivit atat pentru instalarea tavanului, cat si pentru pereti. Aceasta unitate inteligenta de extragere a aerului poate fi, de asemenea, programata si controlata in timp real prin intermediul aplicatiei ?inVENTer Mobile?.

Tehnologie inteligenta de senzori Aviantul este caracterizat de trei senzori inteligenti si permite astfel ventilatia la cerere pentru a va asigura confortul. Senzorul de umiditate glisant detecteaza varfurile de umiditate (chiar si fara valori limita preconfigurate) si porneste automat pana cand nivelurile normale de umiditate din incapere sunt restabilite. In plus, Aviant include un senzor unic de miros care monitorizeaza calitatea aerului din camera. Mai mult, dispozitivul puternic de extragere a aerului dispune si de un senzor de lumina cu intarziere la pornire si control de functionar...Sistem ventilatie apartament cu 3 camere, alcatuita din 4 unitati SEVi 160, panou de control SEVi si ventilator baie smart inVENTer Aviant.
Din Gura in Gura