Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ventilatie descentralizata cu recuperator ceramic AHR160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2300 lei Lei
Brand
Aerauliqa
Cod produs
ahr160
Out Of stock
Descriere
Unitatea de ventilatie descentralizata AHR 160 este conceputa pentru a furniza aer proaspat si extrage aerul viciat dintr-o singura camera sau spatiu, cum ar fi un dormitor, o camera de zi sau birou. Aceasta este, de obicei, instalata in peretele exterior al cladirii si include un schimbator de caldura pentru a recupera caldura din aerul evacuat si a o transfera la aerul proaspat intrat, ajutand la reducerea consumului de energie si costuri.

Recuperator compact Awenta AHR 160
Recuperatorul Awenta AHR este o noua generatie de dispozitive de ventilatie descentralizata care permit ventilarea incaperilor, reducand in acelasi timp pierderile de caldura.

Datorita utilizarii unui schimbator de caldura cu acumulare ceramica, AHR retine si acumuleaza energia termica pentru a incalzi apoi aerul rece suflat din exterior.

Electronica aplicata controleaza functionarea dispozitivului si isi ajusteaza parametrii in functie de conditiile din camera in care a fost instalat AHR.

AHR are capacitatea de a conecta mai multe dispozitive instalate intr-una sau mai multe camere cu posibilitatea de a le imperechea prin intermediul comunicatiei wireless, fara a fi nevoie de conectarea dispozitivelor cu un cablu de alimentare.

Asocierea este posibila in diferite moduri, de exemplu, ambele unitati furnizeaza doar aer sau numai aer evacuat si functionarea alternativa a unei unitati de alimentare si a celeilalte de evacuare.
Principiul de functionare:
Functia de baza a dispozitivului AHR este de a asigura schimbul de aer in incapere, reducand in acelasi timp pierderile de caldura.

Recuperarea caldurii pierdute in procesul de ventilatie este posibila datorita utilizarii unui schimbator de acumulare ceramica care retine si colecteaza energia termica pentru a incalzi apoi aerul rece furnizat din exterior.

Daca aerul de alimentare are o temperatura mai mare decat cea din incapere, schimbatorul o va scadea folosind temperatura aerului evacuat.
Modul de evacuare
Cand se lucreaza in directia de evacuare, caldura este stocata intr-un schimbator de caldura ceramic. Dupa ce schimbatorul de caldura este complet incalzit, directia de functionare este schimbata automat.

Timpul optim de functionare intr-o directie este determinat pe baza citirilor de temperatura de la senzorii aflati in fata si in spatele schimbatorului de caldura.
Modul ventilator
Caldura acumulata in schimbator este primita de fluxul de aer de alimentare si apoi transferata in camera. Dupa ce schimbatorul de caldura se raceste, directia de functionare este schimbata automat.

Timpul optim de functionare intr-o directie este determinat pe baza citirilor de temperatura de la senzorii aflati in fata si in spatele schimbatorului de caldura.
Comunicarea dispozitivului:  comunicatii fara fir

AHR160 are capacitatea de a conecta mai multe dispozitive instalate intr-una sau mai multe camere cu posibilitatea de a le imperechea folosind comunicatia wireless. Nu este nevoie sa conectati greoi dispozitivele cu un cablu de alimentare. Asocierea este posibila in diferite moduri, de exemplu, ambele unitati furnizeaza doar aer sau numai aer evacuat si functionarea alternativa a unei unitati de alimentare si a celeilalte de evacuare.

Afisaj
Afisajul LED situat in partea de jos a ventilatorului ofera utilizatorilor informatii importante despre dispozitiv si conditiile de mediu, cum ar fi nivelul de umiditate, temperatura aerului, viteza ventilatorulu...Conexiune Wireless
Afisajul LED, Temporizator
Senzor de umiditate
Din Gura in Gura