Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Distribuitor ventilatie DN160/200 8-16xDN90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

372 lei Lei
Brand
Wafe
Cod produs
VCB-90
Out Of stock
Descriere
Distribuitor Ventilatie cu recuperare de caldura DN160/200 8-16 canale DN90 din polipropilena antibacteriana cu garnituri si capace albe si verzi, tratate cu un agent bacteriostatic Ioni de argint (Nano-Silver).

Sistemul de distributie a aerului include o varietate de componente, precum conducte de ventilatie, fitinguri, plenumuri si cutii de distributie, necesare pentru implementarea corecta a instalatiei de recuperare a caldurii. Avand in vedere domeniul de aplicare al ofertei noastre, aveti posibilitatea sa alegeti intre diverse materiale pentru realizarea intregului sistem: plastic, elemente galvanizate sau un sistem mixt. De asemenea, punem la dispozitie toate elementele necesare pentru montarea acestui sistem, iar echipa noastra este pregatita sa va ajute cu orice problema tehnica.

Modele de Cutii de Distributie pentru Ventilatie

Cutia de distributie VCB160/200-8 permite conectarea a pana la 8 canale de ventilatie cu un diametru de 90 mm.

Cutia de distributie VCB160/200-12 permite conectarea a 12 canale de ventilatie cu diametrul de 90 mm si un stut si o racordare la unitatea de tratare a aerului cu diametrul de 160 mm.

Cutia de distributie cu trecere VCB160/200-16 Awenta PRO este proiectata pentru a distribui fluxul de aer intre doua etaje. Conducta de trecere 160 / 200 mm este utilizata pentru fluxul de aer la urmatorul etaj al cladirii, in timp ce conductele 90 mm permit conectarea a pana la 16 conducte de ventilare a incaperilor de la etajul inferior.

Aceste cutii sunt solutia ideala pentru distributia aerului furnizat si colectarea aerului evacuat din incaperile conectate la sistemul de recuperare a caldurii. Ele sunt fabricate din polipropilena PP modificata cu un aditiv bacteriostatic Nano-Silver, asigurand o constructie durabila si conexiuni stranse cu conductele de ventilatie. Utilizarea aditivului bacteriostatic garanteaza o eficacitate bactericida de 99,99%.

Cutiile de distributie cu recuperare de caldura VCB AWENTA PRO sunt disponibile in diverse variante de conectare, permitand conectarea a pana la 16 canale de ventilatie cu un diametru de 90 mm. Fiecare cutie de plenum include dopuri si garnituri pentru toate deschiderile, asigurand o conexiune stransa a mansonului si a conductei de ventilatie. De asemenea, sistemul de asamblare al fiecarei cutii este realizat cu suporturi de montare reglabile special proiectate, facilitand astfel instalarea acestora.

Ioni de argint (Nano Silver)

Cutiile de distributie sunt tratate cu un agent bacteriostatic Nano-Silver, care previne depunerea si cresterea bacteriilor, reducand astfel formarea mirosurilor neplacute. Produsele care contin Nano-Silver indeplinesc cerintele sanitare, iar particulele continute in proportie adecvata in materialele utilizate pentru productie inhiba eficient inmultirea ...Intrare DN160/200mm

Iesire 8-12-16 x DN90mm

Tratate Nano-Silver
Din Gura in Gura