Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dispozitiv ventilatie centrala 520m3/h bypass automat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9799 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aerauliqa QR550ABP dispozitiv de ventilatie centrala cu bypass automat

Diametru_D_mm: 155,00
Debit de aer m3_h: 520

Recuperator de caldura centrala ventilatie este destinat ventilarii continue a incaperilor. Functia de baza a dispozitivului de ventilatie recuperativa este transferul de energie termica din aerul cald evacuat in aerul proaspat admis in timpul iernii.

Ocolirea alimentarii cu aer (bypass) permite dispozitivului de recuperare sa fie mai eficient in anotimpurile de tranzitie (primavara / toamna) si vara noaptea. Ventilatia cu recuperare de caldura permite schimbul de aer in spatiile de locuit, reducand in mod semnificativ pierderile de caldura si cresterea eficientei energetice a cladirii.

Un sistem simplu pentru fiecare camera asigura o ventilatie adecvata - pompare rapida a nivelurilor crescute de umiditate sau aer poluat.
Preincalzirea / racirea aerului proaspat reduce nevoia de incalzire suplimentara sau. aer conditionat. Motoarele cu perii EC reduc semnificativ consumul de energie.

Filtrele corect intretinute asigura un consum redus de energie, o functionare silentioasa si o functionare eficienta a dispozitivului.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura