Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Recuperator de caldura cu entalpie Aerauliqa QR590E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12749 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aerauliqa QR590E sistem de ventilatie centrala cu bypass automat si schimbator de entalpie

Dispozitivul de ventilatie centrala este destinat ventilarii continue a incaperilor. Functia de baza a dispozitivului de ventilatie recuperator este transferul de energie termica din aerul cald de evacuare in aerul proaspat admis in timpul iernii. Ocolirea alimentarii cu aer (bypass) permite dispozitivului de recuperare sa functioneze mai eficient in timpul anotimpurilor de tranzitie (primavara / toamna) si vara noaptea. Ventilatia cu recuperare de caldura permite schimbul de aer in spatiile de locuit, reducand in mod semnificativ pierderile de caldura si cresterea eficientei energetice a cladirii.

Un sistem simplu pentru fiecare camera asigura o ventilatie adecvata - pompare rapida a nivelurilor crescute de umiditate sau aer poluat.
Schimbatorul de caldura entalpica, in timpul iernii, returneaza umezeala din deseuri in aerul de alimentare curat, prevenind astfel aerul uscat din camera. Transferul de umiditate functioneaza pe principiul higroscopicitatii umpluturii in lamele, astfel incat transferul de umiditate inapoi in camera are loc numai in zilele reci, iar in zilele calduroase, cand este mai cald afara decat in ​​cladire, camerele sunt usor umezit. Schimbatorul de caldura permite o entalpie ridicata de caldura si umiditate. Reduce caderile de presiune. Membrana polimerica antimicrobiana, rezistenta la bacterii, opreste dezvoltarea contaminarii mucegaiului si a aerului si blocheaza mirosurile.

Preincalzirea / racirea aerului proaspat reduce necesitatea incalzirii suplimentare sau. aer conditionat. Motoarele cu perii EC reduc semnificativ consumul de energie.

Curatarea este usoara. Filtrele intretinute corect asigura un consum redus de energie, o functionare silentioasa si o functionare eficienta a dispozitivului.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura