Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Senzor de umiditate Inventer Higrostat HYG12

0 stars: 0.00 din 0 pareri

730 lei Lei
Brand
Aerauliqa
Cod produs
IV1002-0015
Out Of stock
Descriere
Senzor de umiditate Higrostat HYG12 este un higrostat de camera pentru monitorizarea umiditatii. Valorile limita pentru umiditatea aerului sunt setate pur si simplu folosind un buton rotativ pe suprafata carcasei. Cu HYG12, functionarea sisteme de ventilatie inVENTer si a sistemelor de aer evacuat poate fi controlata dupa cum este necesar.

Senzor de umiditate Higrostat HYG12 este un controler in doua pozitii pentru detectarea si controlul umiditate relativa in interior.

Elementul de masurare este o banda de tesatura higroscopica care sufera o masurare schimbarea lungimii prin absorbtia apei.
Un micro-comutator converteste modificarile in semnale ON / OFF.

Nivelul de umiditate relativa (HR) poate fi reglata continu intre 35% si 95% prin intermediul unui control rotativ set-point pe carcasa controler.

In combinatie cu un dispozitiv de ventilatie inVENTer, higrostatul controleaza ventilator in functie de umiditatea interioara. Daca limita de umiditate relativa setata este depasit, sistemul de aer extras este pornit. Daca umiditatea relativa interioara scade sub limita stabilita, sistemul de aer extras este oprit.

Daca unitatea de ventilatie este echipata cu / conectata la o comanda de functionare, functionarea este activat cand se depaseste limita de umiditate relativa setata.

Ventilatorul extractor va functiona pana la sfarsitul timpului de functionare si apoi se va opri automat.

Cum functioneaza?

Reglarea punctului de referinta al umiditatii relative (RH) (limita).
Reglarea se efectueaza prin intermediul comenzii rotative de pe carcasa higrostatului.
Cresterea valorii de referinta: Rotiti butonul rotativ in sensul acelor de ceasornic pana la valoarea dorita (limita) este deasupra sagetii de marcare (sageata rosie).
Scaderea valorii de referinta: Rotiti comanda rotativa in sens invers acelor de ceasornic pana la valoarea dorita (limita) este deasupra sagetii de marcare (sageata rosie).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura