Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ventilator de baie inVENTer Aviant aplicatie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1099 lei Lei
Brand
Inventer
Cod produs
IV197408
Out Of stock
Descriere
Ventilator de baie inVENTer Aviant aplicatie si senzor de miscare

Ventilatie inteligenta pentru baie, cu control prin aplicatia si tehnologie unica a senzorului de miros

Aviantul ofera o multifunctionalitate de grad care o plaseaza ferm in ultima generatie de ventilator baie cu aer extrase premium. Este ideal oriunde trebuie indepartate rapid incarcaturi cu umiditate ridicata, cum ar fi in bai si camere de dus. Si datorita designului sau modern, subtil, este potrivit atat pentru instalarea tavanului, cat si pentru pereti. Aceasta unitate inteligenta de extragere a aerului poate fi, de asemenea, programata si controlata in timp real prin intermediul aplicatiei ?inVENTer Mobile?.
Tehnologie inteligenta de senzori Aviantul este caracterizat de trei senzori inteligenti si permite astfel ventilatia la cerere pentru a va asigura confortul. Senzorul de umiditate glisant detecteaza varfurile de umiditate (chiar si fara valori limita preconfigurate) si porneste automat pana cand nivelurile normale de umiditate din incapere sunt restabilite. In plus, Aviant include un senzor unic de miros care monitorizeaza calitatea aerului din camera. Mai mult, dispozitivul puternic de extragere a aerului dispune si de un senzor de lumina cu intarziere la pornire si control de functionare. Senzorul de lumina permite activarea si dezactivarea automata a Aviantului prin intermediul iluminarii camerei.
Ventilatie inteligenta pentru baie, cu control pentru aplicatii si tehnologie unica a senzorului Tehnologia inteligenta a senzorilor - Aviant

Performanta de exceptie

Fluxul de aer extras in ventilator aerisire baie Aviant este de 95 m / h. Sistemul poate fi operat intuitiv folosind touchpad-ul capacitiv de pe dispozitivul propriu sau prin intermediul aplicatiei gratuite inVENTer Mobile de pe un smartphone. Aviantul include o functie de ventilatie automata de baza care asigura ventilatia incaperii chiar daca ventilatorul este inactiv pentru perioade indelungate din cauza absentei ocupantilor. Se porneste automat pentru un ciclu de ventilatie de 60 de minute dupa 26 de ore de hibernare - acest lucru il face ideal pentru ideal pentru casele de vacanta (si pentru perioadele de vacanta in general). Este posibila si operarea ventilator baie permanenta pentru ventilatie continua.
Functional Utilizatorul poate alege, de asemenea, sa renunte la capacul interior al proiectantului dispozitivului, in favoarea unei vederi neobstructionate a ventilatorului. Capacul este tinut pe loc de suporturi magnetice si poate fi indepartat sau inlocuit rapid si flexibil. Aviantul poate fi instalat cu usurinta ca dispozitiv de aer pentru extragerea peretelui sau a tavanului. Datorita ventilatorului sau de ventilatie detasabil, Aviant este, de asemenea, rapid si usor de curatat.

Aviantul poate fi instalat folosind setul de instalatii de perete inVENTer aV100 sau alternativ cu un manson de perete cu o sectiune transversala de 100 mm.
Toate functiile Aviant pot fi setate direct si usor pe panoul de control al ventilatorului.
Alternativ, dispozitivul poate fi controlat si programat cu usurinta prin Bluetooth folosind un smartphone.
Cerinte pentru aplicatia inVENTer Mobile  Android: cel putin 4.3 Jelly Bean OS, Bluetooth Smart
iOS: cel putin iPhone 4S, iOS 8.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura