Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Modul de racire Zehnder ComfoCool Q

0 stars: 0.00 din 0 pareri

28466 lei Lei
Brand
Zehnder
Cod produs
CAQ600-L-STT
Out Of stock
Descriere
Modul de racire Zehnder ComfoCool Q este un supliment optional pentru centrala ventilatie ComfoAir Q600, care raceste activ si dezumidifica aerul de alimentare.

Zehnder ComfoCool Q permite controlul temperaturii si dezumidificarea aerului de alimentare la 600 m / h, maximizand astfel climatul confortabil. Unitatea este actionata impreuna cu unitatea de ventilatie confort Zehnder ComfoAir Q600 ST si este usor de instalat.

Cu emisii de zgomot reduse, o temperatura constanta a aerului de alimentare si un consum redus de energie, Zehnder ComfoCool Q creeaza un nivel imbunatatit de confort de locuit. Unitatea de control integrata Zehnder ComfoAir Q600 ST permite un control simplu si intuitiv.

Avantaje Zehnder ComfoCool Q:  

Pentru temperarea activa si dezumidificarea aerului exterior
In combinatie cu ComfoAir Q 600 ST
Nu necesita o deschidere suplimentara a peretelui spre exterior
Doar o unitate pentru intregul apartament
Aer proaspat si temperatura potrivita in orice anotimp
Temperare placuta a aerului in zilele toride

Unitate de racire ComfoCool se afla chiar deasupra centrala ventilatie, deci este foarte usor de integrat intr-un sistem de ventilatie centralizata. Conductele de alimentare trebuie sa fie invelite in izolatie cu folie pentru a pastra "raceala" pe care unitatea o furnizeaza aerului de alimentare in zilele fierbinti.

Modul de racire va incepe automat atunci cand unitatea principala detecteaza ca temperatura interna a locuintei a atins 25Deg C sau mai mult. Face acest lucru masurand temperatura extractului.

Unitatea Q600 are, de asemenea, bypass variabil de vara, astfel incat in zilele calde poate varia cantitatea de caldura recuperata inapoi in casa si cat de mult se epuizeaza afara.

Acest lucru este important in zilele de primavara si toamna cand este foarte soare (deci o multime de castiguri solare interne), dar aerul este inca foarte rece.

Folosirea unei unitati integrate, cum ar fi Zehnder ComfoCool, este o alternativa mai buna la aerul conditionat.

Nu va oferi o explozie imediata de volum mare de aer rece pe care o ofera unitatile de aer conditionat, dar va oferi o racire constanta in fundal in cele mai calde zile, ceea ce este mult mai confortabil decat o unitate de zgomot AC cu aer rece.

Caracteristici Zehnder ComfoCool Q:  

Capacitate de racire de 2,3 kW, potrivit pentru ComfoAir Q600
Din Gura in Gura