Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de condens Aspen Mini Aqua (12 l/h)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

629 lei Lei
Brand
Inventer
Cod produs
aspen-12l
Out Of stock
Descriere
Aspen Mini Aqua a fost dezvoltat pentru instalarea in tavane suspendate, in conducte de plastic sau in spatele montat pe perete Split.

Daca furtunul de scurgere este conectat la intrerupatorul cu plutitor si pune pompa in interiorul unitatii de perete, condensul poate fi foarte incurajat geodezic de 8 metri.

Avantaje:)

- Performanta ridicata cu design extrem de mic)

- Montaj independent (carcasa pompei))

- Contact de alarma (NC si NO))
Cea mai ingusta pompa de condens aer conditionat pentru evacuarea condensului  Pompa condens silentioasa proiectata pentru cele mai inaccesibile spatii ale aparatelor de climatizare al caror condens aer conditionat nu poate fi preluat in mod simplu de catre gravitatie.
Corp principal ingust de doar 28 mm.
Inaltime de refulare de pana la 10 metri.
Nivel de zgomot foarte redus: 21 db(A).
Instalare usoara: vezi video.
Continut pachet: mini pompa condens Aqua, cablu de alimentare Plug & Play de 1.5 m, rezervor (inclusiv filtru, plutitor, capac), dispozitiv anti-sifon, tub de aspiratie diametru 6 mm, tub de respiratie de vinil diametru 6 mm, furtun de intrare de 14 mm, kit conector de scurgere, kit de fixare, manualul de instalare.
Specificatii pompa de condens
- Capacitatea maxima a aparatului de aer conditionat deservite: 16 kW

- Nivel de sunet: 21 dB

- Debit maxim: 12 l/h

- Inaltime maxima de refulare: 10 m

- Inaltime maxima de aspirare: 2 m

- Aplicatie: perete / tavan / caseta / conductibil

- Referinta: Aspen - Mini Aqua

- Garantie: 1 an

Aspen Pumps Ltd este o companie britanica activa la nivel international (infiintata in 1992, cu sediul in Hailsham, East Sussex) care deserveste pietele din peste 100 de tari (Europa, America de Nord, Centrala si de Sud, Africa, Orientul Mijlociu si Indepartat, Australia).

Aspen Pumps Ltd este lider de piata in pompe de condens fiabile si accesorii pentru industriile de aer conditionat, incalzire si refrigerare.

Compania investeste mult in cercetare, dezvoltare de produse orientata spre viitor si inovare, ceea ce are ca rezultat o dezvoltare durabila si orientata spre succes.

Gama de produse Aspen include: pompe de condensat, mini pompe, mini pompe Silent+, pompe container, pompe cu furtun, pompe pentru mobilier frigorific, pompe de condensare si accesorii.

Pompele de condens Aspen de inalta calitate conving prin designul lor robust, compact, performanta ridicata, instalare rapida, operare simpla si durata de viata de neegalat.

Gama de produse Aspen este recunoscuta prin urmatoarele premii si certificari: Trade Awards 2012, Queen's Award 2009, Queen's Award for Inovation, Sunday Times Buyout Track Award, ISO 14001 pentru Sistemul de Management al Mediului, ISO 9001 pentru Managementul Calitatii....aer conditionat deservite: 16 kW
Nivel de sunet: 21 dB
Debit maxim: 12 l/h.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura