Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ventilator aerisire dublu flux Aerauliqa QR100M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5700 lei Lei
Brand
Aerauliqa
Cod produs
QR100M
Out Of stock
Descriere
Ventilator cu Recuperator flux dual descentralizat, potrivita pentru instalarea peretilor in spatii precum birouri, sali de asteptare si sali de scoala, pana la 75 m2.
SPECIFICATIE
Carcasa ventilator exterior fabricata din ABS de inalta calitate oferind o durata lunga de timp si constructie robusta. Unitatea este
finisat in alb RAL 9010.

Structura interna fabricata din furnizand polipropilena extinsa emisii sonore reduse si rezistenta la aer maxima si termica izolatie.
Motoare cu rotor extern EC montate ca standard pentru economisirea energiei. Prevazut cu protectie termica integrala, montat pe sigilii pentru rulmenti cu bile de viata.
Rotor centrifugal curbat inapoi echilibrat dinamic si condus direct de catre motor pentru a asigura un flux de aer lin prin unitate.
Recuperator de caldura contra-flux de inalta eficienta schimbator pentru a maximiza termic recuperare.
CARACTERISTICI SI AVANTAJE
Usurinta de instalare si economisire de bani: nu este nevoie sa planificati / instalati niciun fel de complicat sistem de conducte.
Operatie silentioasa datorita faptului ca motoarele fara perii se afla in interiorul Structura EPP (polipropilena expandata) care atenueaza sunetul.
Filtru G4 filtreaza usor demontabil pentru curatare. Filtru F7 optional.
Protectie automata impotriva inghetului la impiedicati aparitia inghetului pe admisie partea recuperator de caldura.
Doua gauri de scurgere pentru a satisface climatul cerinta.
Testat la cele mai recente standarde: unitatile sunt testat in TUV Rheinland recunoscut laborator la Aerauliqa, adica informatii exacte, actualizate cu privire la siguranta electrica, performanta si zgomot nivel pe care se poate baza.
Proiectat si fabricate in conformitate cu EN60335-2-80 (Directiva de joasa tensiune) si Directiva EMC (electromagnetica Compatibilitate).
OPERATIUNE  Viteza variabila cu comanda de panou CTRL-M.
Viteza variabila cu acasa la distanta sistem de automatizare (BMS).
Optiunea de racire cu 3 viteze cu panou comanda inclus CTRL-S.
Cum functioneaza: Ventilator cu Recuperator flux dual descentralizat cu functionare continua (QR100) transfera energia termica din aerul extras din camere interioare cu aer proaspat, cu confort acustic de top.
Sistemul poate include, de asemenea, o unitate descentralizata cu un singur flux (Quantum AX), montata in camera umeda.
Nu este necesar un sistem de distributie a aerului.
Economisirea energiei: aerul proaspat incalzit / preincalzit si schimbarile continue de aer reduc cererea de incalzire / climatizare suplimentara. Motoarele fara perii EC reduc semnificativ consumul de energie electrica.
Calitatea aerului din interior: un sistem mecanic de ventilatie specificat corect poate asigura calitatea aerului interior este constant mentinuta pentru sanatatea si bunastarea ocupantilor, precum si a cladirii.
Filtrele QR100 mentinute in mod corespunzator asigura ca aerul care intra este filtrat corespunzator de praf si polen inainte de a intra in casa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura