Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem ventilatie Ventoxx Harmony Dublu Duo flux

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3000 lei Lei
Brand
Novingair
Cod produs
ventoxx-double
Out Of stock
Descriere
Ventoxx Double - schimb de aer dublu intr-o unitate descentralizata de recuperare a caldurii!

Volumul de ventilatie la 3 viteze: 34 / 60 / 110 m3 pe ora.

Nivel de zgomot la o distanta de 3 m: 15 / 19,4 / 23,4 dB.

Eficienta de recuperare a caldurii: 94%.

Consum de energie: 3,2-5,2 W pe ora.

Diametru gauri de montare: 450 ? 205 mm. Pentru cine este potrivit?

Ventoxx Double HRV este perfect pentru proiectele de constructii rezidentiale inalte, precum si pentru proiectele de modernizare energetica a cladirilor. De asemenea, este instalat in apartamente mari, in special de tip garsoniera, in casute private si case de tara, scoli, universitati si alte institutii de invatamant, in sali de sedinte si facilitati de birouri precum spatii deschise, centre mari de fitness si sali de sport.

Economii maxime la instalare se realizeaza prin instalarea unei unitati descentralizate de recuperare a caldurii in timp ce se inlocuiesc structurile ferestrelor! Cinci motive pentru a cumpara Ventoxx Double HRV

1. Schimb maxim de aer intr-o unitate compacta: pana la 110 m3 pe ora .

2. Retinerea caldurii de ventilatie garantata de pana la 94% recuperare de caldura!

3. O unitate fara precedent, silentioasa, cu un nivel ridicat de performanta.

4. Conectare simpla la sursa de alimentare.

5. Instalare mai usoara si mai rapida fara gauri rotunde.

Nou! Instalare pe orice etaj fara implicarea lucratorilor in constructii de cladiri inalte.

Caracteristici distinctive ale Ventoxx Double HRV fata de celelalte unitati descentralizate de recuperare a caldurii ale Ventoxx?  Aceasta unitate descentralizata de recuperare a caldurii are cel mai inalt nivel de performanta din gama de produse Ventoxx?, de pana la 110 m3 pe ora.

Carcasa dreptunghiulara a unitatii descentralizate de recuperare a caldurii elimina necesitatea de a gauri cu un burghiu cu varf de diamant si astfel face instalarea mai ieftina.

Cumparati unitatea deja asamblata .

Capacul exterior metalic protejeaza impotriva rafalelor puternice de vant si precipitatii si permite instalarea pe orice podea.

Ventoxx Double HRV consta dintr-o carcasa dreptunghiulara izolata care contine doua conducte de aer si un set dublu de accesorii, similar cu designul Ventoxx Harmony HRV. Permite acestui model de unitate de ventilatie sa atinga cel mai inalt nivel de performanta din intreaga gama de produse Ventoxx?, ramanand in acelasi timp silentios si usor de utilizat.

Schimbatorul de caldura din ceramica austriac sau german de inalta calitate datorita proprietatilor sale termice-fizice optime si structurii avansate a celulelor ofera o eficienta de recuperare a caldurii de pana la 94%! Ceramica este un material igienic - schimbatorul de caldura nu este susceptibil la formarea de bacterii, nu este supus la inghet si isi indeplineste functiile fara a afecta eficienta recuperarii chiar si la temperaturi de pana la -20 C .

Unitatea descentralizata de recuperare a caldurii este controlata de o telecomanda ergonomica care permite utilizatorilor sa selecteze viteza de ventilatie, precum si modul de functionare. Functionarea la temperatura a Ventoxx Double HRV fara pierderi de calitate este posibila in intervalul de la -20 la ...Eficienta de recuperare pana la 94%

Consum de energie 3,5-5,2 W/h.
Din Gura in Gura