Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Unitate de ventilatie cu recuperare de caldura Wafe 1000 ERV

0 stars: 0.00 din 0 pareri

34629 lei Lei
Brand
Wafe
Cod produs
FACAP20048
Out Of stock
Descriere
Wafe 1000 este un sistem de ventilatie descentralizat cu recuperare de caldura pentru spatii cu mai multi oameni.
In ciuda capacitatii sale de pana la 1000 m / h cantareste doar 90 kg. Combinatia de dimensiuni, confort, instalarea universala la 360 - a WAFE si conexiunea wireless de la Sigfox va ofera absoluta libertate de instalare - fie ca este vorba despre o cladire noua, o reconstructie sau o modernizare a spatiilor din birouri, a scolilor, a altor unitati de invatamant, a depozitelor sau a unitatilor comerciale.
Un sistem autonom de management al puterii CO2 asigura un maxim de confort si calitate a mediului ventilat. De asemenea, este sustinut de zgomotul minim al unitatii, care este echipata din standard cu un dispozitiv integrat de suprimare a zgomotului.

Parametrii WAFE 1000
Debit m3 / h 300-1000
Temperaturi limita de functionare (fara preincalzire) ? - 30 pana la +45
Randamentul recuperarii caldurii 86-94%
Randament de recuperare umiditatii : pana la 90%
Nivelul presiunii sonore dB 25-40
Dimensiuni in mm 2000 x 1100 x 500
Greutate (cu / fara carcasa suplimentara din aluminiu) kg 90/75
Moduri si functii: functionare automata bazata pe CO2
Clasa consumului de energie A

* fara preincalzire
APLICATII SI UTILIZARE WAFE 1000 ERV
WAFE 1000 este solutia ideala pentru construirea de noi si renovarea zonelor administrative existente, a centrelor de instruire si invatamant, a halelor industriale sau sportive si a multor alte locuri unde sunt impuse cele mai inalte cerinte privind calitatea aerului din interior si de econome de energie. Datorita sistemului WAFE EFS (sistemul de clapete de entalpie), eliminand necesitatea evacuarii condensului, modelul WAFE 1000 permite o variabilitate ridicata a instalarii. In comparatie cu alte unitati de recuperare a caldurii care au o singura pozitie datorita drenajului condensat, WAFE 1000 poate fi montata vertical pe perete sau orizontal sub tavan. Ventilatoarele si filtrele sunt accesibile pentru service sau inlocuire de pe ambele parti ale unitatii.
Simplitatea instalarii si variabilitatea locatiei deschide usa unei solutii de ventilatie de calitate care nu a fost posibila anterior.  Controlul inteligent al optimizarii performantei reduce consumul de energie. Unitatile ventileaza mai mult cand sunt prezenti angajatii. Cand camera este goala, ventilatia este redusa automat la nivelul minim. Diferenta se observa cand comparam cu unitatile clasice ERV cu recuperator cu membrana, care dupa 4-6 ani trebuie inlocuit recuperatorul.

Conectarea unitatii prin intermediul retelei Sigfox IoT sau a cablului Ethernet asigura monitorizarea, simplifica intretinerea si permite gestionarea de la distanta.
Caracteristici WAFE 1000

Control si monitorizare - conexiune WIFI sau Ethernet in standard, SIGFOX este o noutate. My.WAFE.cz da posibilitatea controlului unitatii de oriunde.

Versatilitatea pozitionarii unitatii - comparativ cu competitorii nostri, unitatea WAFE 1000 poate fi montata pe tavan sau podea, un avantaj major in cazul modernizarii unor cladiri deja existente.

Greutate redusa a unitatii: WAFE 1000 este cu peste 50 kg mai usoara decat unitatile concurente, facand mult mai usoara munca de instalare.

Tehnologia inovativa EFS - Tine umiditatea din interior sub control, fara a fi nevoie de scurgeri de condens.

Cele mai mici costuri de operare - durata maxima de utilizare a filtrelor, consum redus de energie electrica datorat ventilatoarelor eficiente EC ebmpapst, fara preincalzitoare scumpe, recuperator de caldura cu durata de viiata de 30 de ani.

Invizibila si imperceptibila - Echipa noastra va va propune solutia de montaj care sa nu obtureze vederea si sa se integreze perfect in spatiul dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura