Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Centrala de ventilatie cu recuperare de caldura Wafe 200 ED

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1550 lei Lei
Brand
Wafe
Cod produs
slim-wifi
Out Of stock
Descriere
Ventilatie centralizata Wafe 200 cu recuperare a caldura si umiditate, pana la o suprafata de 170m2 si o temperatura exterioara de -20 pana la + 40 C. Solutie optima pentru proiecte rezidentiale, case mai mici si apartamente de pana la 170 m3. O tehnologie speciala de entalpie combina avantajele unei eficiente ridicate a schimbatorului de caldura in contracurent, cu capacitatea de a recupera umiditatea din condens, care altfel ar fi risipit in jos. Umiditatea este redistribuita prin membrana permeabila a schimbatorului de caldura. Constructia acestei membrane permite trecerea doar catre molecule simple. Mirosurile, virusii si murdaria raman in afara aerului rezidual. Unul dintre efectele secundare benefice este ca WAFE 200 E nu necesita drenaj de condens. Acest lucru faciliteaza in mod semnificativ intregul proces de instalare. Rezistenta termica a schimbatorului de caldura necesita un modul de preincalzire numai atunci cand temperatura scade sub -7 C.

Beneficii:

Controlul simplu al utilizatorului este asigurat de un controler de perete care ofera 9 nivele de iesire de ventilatie.

Eficienta recuperarii umiditatii: Umiditatea optima este mentinuta de tehnologia inovatoare a schimbatorului de caldura entalpic.

Pozitionarea universala care permite o utilizare maxima a spatiului:unitatea poate fi asezata pe perete sau pe tavan.

Costuri reduse de investitie: nu este nevoie de niciun echipament suplimentar costisitor.

Costuri de operare scazute: durata de viata prelungita a filtrului, consum redus de energie electrica a ventilatoarelor, eficienta ridicata a schimbatorului de caldura.

Functionarea autonoma a unitatii poate fi gestionata prin intermediul senzorului de CO2 sau al reglarii superioare (SmartHome).

Aerisirea zonei permite ventilarea numai a incaperilor ocupate.

Aplicare si utilizare WAFE 200 E a fost proiectat pentru dezvoltarea de apartamente, case mai mici si apartamente de pana la 170 m 2.

Atat recent construit, cat si reconstruit.
Constructia unitatii este prevazuta sa raspunda cerintelor de spatiu redus si indeplineste ideea clientului de a oferi o unitate mica si eficienta din punct de vedere operational.

Marimea unitatii, si in special a planeitatii relative, permite instalarea simpla in tavane false, dulapuri construite sau in incaperile de utilitati din orice casa sau apartament de familie.

Unitatea de recuperare a caldurii WAFE 200 E minimizeaza spatiul care este preluat de tehnologie din zona de vanzare a proprietatii.
Unitatea WAFE 200 E este echipata cu un schimbator de caldura cu entalpie, care permite unitatii nu numai sa recupereze caldura, ci si sa pastreze umiditatea naturala a interiorului.

Pentru temperaturi exterioare sub 0 C, este echipat cu protectie antiinghet.

Datorita componentelor speciale folosite, preincalzitorul electric este activat numai atunci cand temperatura atinge -7 C si mai scazuta.

Aceasta trasatura imbunatateste foarte mult eficienta energetica globala.

Interconectabilitatea cu solutiile smart home este integrata ca standard.

In WAFE ajutam clientii cu planificarea si instalarea sistemelor de zone, unde chiar si o unitate mai mica, cum ar fi WAFE 200 E, poate fi utilizata pentru pr...WAFE 200 E este o solutie optima pentru proiecte rezidentiale, case mai mici si apartamente de pana la 170 m3.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura