Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Unitate de control InVENTer sMove S4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1280 lei Lei
Brand
Aspira
Cod produs
IV1003-0096
Out Of stock
Descriere
Datorita opticii moderne, cu un design fara intreruperi si o unitate de control compacta, acestea se amesteca usor in fiecare atmosfera de viata.

Tehnologie unitate de control de ultima generatie Eficiente si intuitive, usor de manevrat - controlerele "sMove" sunt ultima generatie de regulatoare de baza pentru sisteme de ventilatie descentralizate .

Usor de utilizat cu "Touch & Slide" Controlerele "s-Mov" intruchipeaza o noua simplitate. Manipularea intuitiva cu un touch pad capacitiv clar structurat - cu aceasta, diferitele niveluri de intensitate ale ventilatiei, functia de pauza si modul de ventilatie sunt selectate usor si rapid. Bara de glisare capacitiva permite o reglare mai mica a intensitatii ventilatiei pentru indeplinirea nevoilor individuale de ventilatie.

Posibilitati flexibile de aplicare Alegeti dispozitivul de ventilatie inVENTer in functie de nevoile si cerintele spatiale. Controllerul "s-Move s4" poate controla pana la 4, "s-Move s8" pana la 8 dispozitive de ventilatie din casa si le acceseaza central. Este posibila inlocuirea controlerelor centrale inVENTer existente sau deja planificate ("ZR8", "ZR10-D", "ZR31") cu noua unitate de control de baza.

Instalare usoara Noua unitate de control "sMove" este instalata in cativa pasi simpli: intregul pachet, adaptorul de alimentare inclus, pentru operatiunea ajunge cu toate piesele necesare de care ai putea avea nevoie pentru instalarea rapida si eficienta a timpului controlerului de confort. Puteti alege intre un adaptor de alimentare pentru instalare sub tencuiala sau in dulapul electric. . Asamblarea diferitelor componente electrice nu este necesara.

Castig-castig pentru proprietar si chirias Exista o versiune "plata" disponibila pentru proprietari si chiriasi. Aceasta versiune pur si simplu intrerupe controlerul "sMove" si nu il opreste complet. Aceasta permite o ventilatie de baza constanta si previne deteriorarea cauzata de umiditate si mucegai. In calitate de proprietar, puteti pastra starea mosiei, in timp ce chiriasul poate economisi taxe suplimentare datorita recuperarii caldurii si, de asemenea, se poate bucura de un climat confortabil in camera.

5 ani garantie producator pentru unitate de control Va puteti baza 100% pe noi si pe produsele noastre. Oferim o garantie a producatorului in toata Germania pentru produse tehnice fara cusur si prelucrare calitativa superioara. De aceea, acordam o garantie de 5 ani pentru ?sMove? al controlerului de confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura