Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Unitate control prin aplicatie ComfortControl Pro BT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1789 lei Lei
Cod produs
31072000
Out Of stock
Descriere
Unitatea de control wireless inovatoare ComfortControl Pro BT poate fi utilizata impreuna cu aplicatia getAir de pe telefon pentru a asigura o clima confortabila si placuta in orice moment. Convenabil de controlat prin aplicatie sau direct prin unitatea de control montata pe perete. Utilizati numeroasele setari individuale posibile sau pur si simplu obtineti confort maxim la atingerea unui buton, complet automatizat si controlat cu ajutorul senzorilor.
Noul standard de retea fara fir
Controlerele ComfortControl Pro BT si EcoControl Pro BT utilizeaza standardul Bluetooth stabil si de incredere pentru comunicare. Sistemul poate fi modernizat foarte rapid si relativ usor. O solutie Bluetooth poate conecta toate ventilatoarele impreuna intr-o retea imensa, astfel incat toti sa poata comunica intre ei. Disponibilitatea ridicata si stabilitatea extrema a sistemului sunt deosebit de impresionante. Bluetooth este usor de configurat si gestionat. Puteti adauga sau elimina dispozitive fara a restrictiona intreaga retea. Reteaua este mai usor de gestionat deoarece poate fi controlata de la orice ventilator. Nu sunt necesare cabluri pentru a transfera date intre dispozitive. Datorita acestor caracteristici ale standardului Bluetooth, retelele pot fi implementate si utilizate rapid si fara probleme oriunde.

Functii:
Controlul trepte de viteza
Ventilatie cu recuperare de caldura (ventilatie eficienta energetic)
Ventilatie incrucisata (ventilatie de vara)
Debit stabil cu presiune
Control automat al umiditatii si temperaturii (mod automat)
Ventilatie individuala, bazata pe cerere, pe un cronometru (mod cronometru)
Afisaj pentru calitatea aerului
Schimb de aer crescut pe termen scurt (modul de putere)

Ventilatie inteligenta prin comanda vocala! Cu aplicatia SmartControl, mentinerea unui climat placut nu a fost niciodata mai usoara! Pur si simplu setati controlul aerului si al umiditatii pentru diferite zone prin comanda vocala sau manual folosind smartphone-ul.
Unitate de control convenabila pe perete
In combinatie cu aplicatia getAir de pe smartphone, inovatorul WiFi SmartControl Hub de la getAir va permite sa creati o clima confortabila si placuta in orice moment. Convenabil prin aplicatie sau direct prin unitatea de control montata pe perete.
Asistent vocal SmartControl, Aer proaspat prin comanda vocala   Functia unica de control vocal de la getAir ofera o abordare complet noua a ventilatiei acasa si aduce si mai mult confort vietii de zi cu zi.

SmartFan este primul sistem descentralizat de ventilatie a locuintei din lume care poate fi controlat cu asistentul vocal "Alexa" de la Amazon Echo si "Google Assistant". Permite sistemelor de ventilatie getAir sa raspunda la vocea dvs., astfel incat sa puteti lasa aer proaspat in casa si sa selectati modul de ventilatie preferat din con...Pana la 12 ventilator SmartFan BT Pro
Wifi si senzor de calitate aer
Controlabil prin aplicatie smartphone
Trimite mesaj
Din Gura in Gura