Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Atenuator zgomot Ventilatie Ventoxx Star

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79 lei Lei
Brand
Aerauliqa
Cod produs
ventoxx-star
Out Of stock
Descriere
Atenuator zgomot Ventilatie Ventoxx Star caracterizat prin izolare acustica ridicata. Acest produs respecta cerintele de ventilatie si mareste izolarea fonica a fatadei. Reduce zgomotul cu 40%.

Amortizor de zgomot pentru recuperatoarele din seria Ventoxx Star. Reduce zgomotul in incaperile unde este cel mai necesar, cum ar fi dormitorul si camera copiilor. Reduce zgomotul in camerele unde este cel mai necesar, cum ar fi dormitoarele si camerele copiilor.

Intr-un schimbator de caldura pot fi introduse pana la 2 astfel de atenuator de zgomot. Recuperatori din gama de modele Ventoxx cu design simplu asigura versatilitate maxima si usurinta de instalare. Unul dintre elementele principale ale schimbatorului de caldura este un acumulator de caldura din ceramica de portelan. Datorita celei mai inalte calitati germane si a dimensiunilor impresionante, schimbatorul de caldura are o capacitate mare de caldura si o zona de schimb de caldura. Ca urmare a unor astfel de date, recuperarea maxima a caldurii ajunge la 91%!

Gandita cu competenta de ingineri, carcasa de tipare a schimbatorului de caldura va permite sa pozitionati corect schimbatorul de caldura in sine in perete, fara a intrerupe circuitul termic al cladirii, ceea ce este un factor foarte important atunci cand construiti o casa calda. Datorita formei rotunde a carcasei telescopice, schimbatoarele de caldura sunt ideale pentru instalarea in cladiri clasice noi, precum si pentru renovarea cu economie de energie a caselor, birourilor, etc.

Reduce zgomotul cu 40%.
Intr-un schimbator de caldura pot fi introduse pana la 2 astfel de atenuator de zgomot.
Din Gura in Gura