Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ventilator aerisire cu sanitizare Aspira RhinoComfort 160 RF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2919 lei Lei
Brand
Aspira
Cod produs
AP199990
Out Of stock
Descriere
Primul recuperator de caldura descentralizat care sanitizeaza si improspateaza aerul

Inovatie unica patentata

RhinoComfort, printr-un fenomen natural numit fotocataliza, descompune substantele toxice si poluantii la nivel molecular.

Leduri speciale ilumineaza ventilatorul tratat fotocatalitic care, combinat cu moleculele de apa continute in aer, dezintegreaza si descompune substantele poluante, organice si anorganice prezente in aerul introdus, transformandu-le in compusi inofensivi.

DEZINTEGREAZA SI NU LASA REZIDUURI

RHINOCONFORT combina avantajele ventilatiei mecanica cu recuperare de caldura, cu beneficiile sanitizarii si purificarii aerului, dezintegrand fara reziduuri poluantii, alergenii, bacteriile si virusurile.
SANITIZAREA AERULUI
RHINOCONFORT introduce aer sanitizat, garantand un mediu purificat in interiorul locuintei, in birou sau in orice alt mediu unde este nevoie de un microclimat sanatos.

PREVINE UMEZEALA SI MUCEGAIUL

RHINOCONFORT utilizeaza un motor fara perii, controlat electronic, cu ciclu de operare alternativ, care permite un schimb permanent de aer intre interior si exterior.

Sanitizarea poate fi efectuata atat in prezenta pacientilor, cat si a operatorilor de asistenta medicala (imbunatatind astfel calitatea aerului de respiratie) sau in incaperile evacuate anterior (fara personal sau pacienti) cu sisteme ventilatie cu recuperator de caldura si fotocataliza de tratare a aerului inconjurator si a suprafetelor.

Regleaza umiditatea in locuinta, prevenind aparitia condensului si mucegaiului pe pereti.

Elimina problemele asociate aerului inchis, cum ar fi durerile de cap, iritarea ochilor si a gatului, starea de somnolenta.

RECUPEREAZA CALDURA, prin recuperator de caldura ceramic

RHINOCONFORT, multumita fluxului alternant si recuperatorului ceramic hi-tech, recupereaza pana la 90% din caldura continuta in aerul evacuat si o cedeaza aerului introdus, atunci cand unitatea inverseaza automat fluxul de aer.
Cu telecomanda inclusa, poate controla pana la 64 de unitati Slave AP19991.
Solutia ideala pentru orice imobil, case, apartamente noi, in constructie sau in renovare, pentru gradinite, hoteluri sau pensiuni, case pasive.
Aerisire automata, eliminarea excesului de umiditate, economii la energie datorita recuperarii cu randament de pana la 90%, aer proaspat in interior, fara praful exterior, fara zgomotul nedorit ce patrunde deseori prin fereastra deschisa.
Se preteaza deasemenea pentru apartamente, camere la demisol ce au probleme de aerisire si umiditate ridicata. Aici deschiderea ferestrelor adauga probleme de siguranta, fereastra deschisa fiind o invitatie pentru hoti. Totodata, la nivelul solului praful este abundent, cat si zgomotul parcarilor din apropiere.
Fara praful exterior, fara zgomotul nedorit, se poate adauga un kit suplimentar pentru zonele cu mult zgomot exterior, pentru a spori izolarea fonica, ce patrunde deseori prin fereastra deschisa.
Caracteristici recuperator de caldura  Debit maxim 68 mc/h, acopera o suprafata de maxim 50mp,
3 trepte de viteza si treapta de noapte.
Include senzori de lumina, temperatura si umiditate, functionare complet automata, telecomanda ce permite programarea unitatii.
Unitatile slave au nevoie doar de alimentare 220V, comanda fiind receptionata de la unitatea master, prin unde radio.
Randament peste 90%,
Ajuta aerul conditionat sa functioneze mai eficient vara, prin mentinerea racorii in interior si a caldurii afara, datorita inversarii procesului.
clasa energetica A,
consum ...RHINOCONFORT combina avantajele ventilatiei mecanica cu recuperare de caldura, cu beneficiile sanitizarii si purificarii aerului, dezintegrand fara reziduuri poluantii, alergenii, bacteriile si virusurile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura