Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem ventilatie Aspira EcoComfort 160 cu fir ventilator

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Brand
Aspira
Cod produs
VPC125
Out Of stock
Descriere
Sistem ventilatie pentru o incapere Master Aspira EcoComfort 160, ventilatie cu recuperare de caldura ( recuperator de caldura), poate controla pana la 3 de ventilator aerisire Slave AP19979
Ventilatie cu recuperare pentru orice imobil Solutia ideala pentru orice imobil, case, apartamente noi, in constructie sau in renovare, pentru gradinite, hoteluri sau pensiuni, case pasive.

Ventilator aerisire automata, eliminarea excesului de umiditate, economii la energie datorita recuperarii cu randament de pana la 90%, aer proaspat in interior, fara praful exterior, fara zgomotul nedorit ce patrunde deseori prin fereastra deschisa.

Se preteaza deasemenea pentru apartamente, camere la demisol ce au probleme de aerisire si umiditate ridicata. Aici deschiderea ferestrelor adauga probleme de siguranta, fereastra deschisa fiind o invitatie pentru hoti. Totodata, la nivelul solului praful este abundent, cat si zgomotul parcarilor din apropiere.
Caracteristici:
poate comanda pana la 3 alte unitati aditionale slave,
2 trepte de viteza, 60 mc/h.
Acopera maxim 44mp.
Ventilatie cu recuperare de caldura Eficienta pana la 90%, consum redus de energie 2-4W/h, reglare sezon, setare admisie/evacuare/recuperare.
Clasa energetica A.
Aspira S.r.l., fondata in 1940, reprezinta unul dintre pilonii istorici din domeniul ventilatie cu recuperare de caldura din Italia
...Sistem pentru o incapere Master Aspira ECOCOMFORT 160, ventilatie cu recuperare de caldura ( recuperator de caldura).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura