Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Plenum axial 2X, racord valva DN125, PLO-PL-90-2-F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

206 lei Lei
Brand
Aerauliqa
Cod produs
PLO-PL-90-2-F
Out Of stock
Descriere
Plenumul axial 2X este folosit la conectarea a 2 trasee de tubulatura antibacteriana cu diametrul de 90 mm la valva aspiratie/refulare cu diametrul de 125 mm.

Cutiile de plenum FLX-PLO-P / FLX-PRO-P sunt componente ale Sistem FLX-REKU destinat ventilatiei mecanice casnice sisteme, cunoscute si sub denumirea de recuperare a caldurii prin ventilatie mecanica (MVHR) sau ventilatie cu recuperare de caldura. In acest tip de cutie de plen, rotile d1 si d2 sunt aliniate pe o singura parte.

Cutiile de plenum cu profil redus necesita mai putin spatiu de instalare decat solutiile standard, ceea ce este foarte convenabil atunci cand acestea nu ar trebui sa fie proeminenta odata ascuns. Acest avantaj ajuta la eliberarea zonei interioare utilizabile. Plenele FLX-PLO-PL / FLX-PRO-PL sunt realizate din zincat tabla de otel.Cutiile plenare din otel inoxidabil sunt disponibil la cerere. Disponibila si versiunea cu plenum izolat - FLX-PLI-PL/ FLX-PRI-PL. Aceste cutii de plenum au in interior o izolatie captuseala din spuma de cauciuc de 9 mm grosime. Cutiile de plenum FLX-PLO-PL sunt echipate cu racord la conducte tija d2 cu etansare EPDM - acest tip de conexiune cu Conducta FLX-HDPE este etansa si usor de instalat.

Nota: Plenumul este prevazut cu racord mama d1 si nu este dotat cu garnitura pe racordul respectiv (pentru a fi posibila conectarea valvei). La solicitare este posibila si dotarea acestuia cu racord tata d1, prevazut cu garnitura (pentru conectarea la tubulatura). Pentru aceasta, se elimina "F" de la codul produsului.

2 trasee de tubulatura antibacteriana 90 mm

valva aspiratie/refulare 125 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura