Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ventil anemostat 125mm, rotund, alb, metalic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

118 lei Lei
Brand
Aerauliqa
Cod produs
anemostat-heatpex-125
Out Of stock
Descriere
Difuzoare rotunde din plastic si metal. O gama larga de difuzoare si difuzoare pentru ventilatie.

Ventil anemostat estetic de inalta calitate pentru alimentarea cu aer in incaperi. Sistemul de recuperare ARIA are cea mai inalta clasa de etanseitate - ATC 1 conform standardului PN-EN 17192, care garanteaza o mai mare eficienta energetica si functionare silentioasa.

Caracteristicile Ventil anemostat:  Diametrul nominal al flansei: 125 mm

Diametru exterior: 160 mm

Inaltime: 60 mm

Material: otel

Proiectat pentru instalare in cutia de plenum Heatpex ARIA

Nivel ridicat de etanseitate datorita flansei cu garnitura

Fabricat din otel galvanizat acoperit cu pulbere

Posibilitatea de reglare lina si usoara a fluxului de aer prin rotirea placii

Ideea sistemului de ventilatie si recuperare Heatpex ARIA este de a raspunde nevoilor investitorilor si instalatorilor in domeniul unei solutii complete pentru case unifamiliale. Heatpex ARIA este o tehnologie moderna adaptata nevoilor individuale ale utilizatorilor.

Sistem de tubulatura ventilatie HEATPEX ARIA Este singurul sistem de pe piata poloneza care indeplineste cerintele celei mai inalte clase de etansare ATC1 (conform standardului PN-EN 17192) confirmate prin teste. In combinatie cu eficienta ridicata de 99% a stratului antibacterian, este un element esential al sistemului de ventilatie din fiecare gospodarie. Produsul este, de asemenea, certificat de Institutul National de Igiena din Polonia. Calitatea inalta a materialelor utilizate in productie si cele mai noi tehnologii cresc durata de viata a instalatiei si imbunatatesc calitatea aerului. Proprietatile garantate ale elementelor de instalare iti ofera o senzatie de siguranta iar aerul proaspat pe care il asigura sistemul inseamna sanatatea si bunastarea celor dragi Sistemul HEATPEX ARIA inseamna aer mai bun pentru tine si familia ta.

Restaurare - cel mai bun mod de a va ventila eficient casa! Raspunsul la neajunsurile ventilatiei gravitationale este recuperarea, adica ventilatia mecanica cu recuperare de caldura. Recuperarea poate asigura un schimb continuu de aer uzat cu aer proaspat, indiferent de conditiile meteo sau anotimp, si recuperarea caldura, datorita caruia economisim la incalzire.

...

Reglare fina a debitului

Diametru exterior 128 mm

Inaltime 50 mm
Din Gura in Gura