Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Grila anemostat fara cadru Rondo pentru tavan elegant

0 stars: 0.00 din 0 pareri

345 lei Lei
Brand
Aspira
Cod produs
rondo
Out Of stock
Descriere
Grila anemostat fara cadru Ergovent Rondo este solutia perfecta pentru interioarele moderne in cautarea unui aspect elegant si minimalist. Datorita designului sau inovator, instalarea in tavanele din gips-carton este rapida si usoara, fara a lasa margini proeminente sau vizibile.

Supapa de aer invizibila este realizata din gips de inalta calitate si poate fi vopsita impreuna cu tavanele pentru un aspect perfect. Dupa instalare, ramane vizibila doar o fanta estetica in forma de inel pentru fluxul de aer. Supapa de aer incasabila Ergovent este o solutie de ventilatie durabila si durabila.
O grila moderna pentru tavan
Grilele de ventilatie de la ERGOVENT sunt facute din gips. Sunt instalate pe tavanul din gips-carton si vopsite cu aceeasi vopsea ca si tavanul.
Doar gaurile prin care circula aerul sunt vizibile.
ERGOVENT este un produs gandit si perfectionat, ales de specialisti pentru instalarea sa convenabila si parametrii tehnici de incredere. Designul sau elegant, functionarea silentioasa si sigura este, de asemenea, apreciata de cumparatori.
Capacul este fixat in siguranta prin suporturi magnetice, intreaga suprafata aderand de un inel din otel.
Difuzoarele standard directioneaza fluxul de aer spre tavan, rezultand acumularea de murdarie in jurul difuzorului. In schimb, difuzoarele ERGOVENT directioneaza fluxul de aer direct in jos, deoarece aerul nu intra in contact cu tavanul nu sunt acumulari de murdarie.
Elementele de fixare laterale pot fi adaptate cu usurinta pentru utilizare cu un singur strat, dublu strat sau cu latime personalizata a placilor de gips-carton. Atasarea lor pe o placa de gips-carton se poate face simplu si rapid folosind suruburi autofiletante.
Difuzoarele sunt potrivite atat pentru alimentarea cu aer, cat si pentru evacuare.
Instalare simpla   Compatibile cu toate conductele de aer de dimensiuni standard

Sunt potrivite pentru gips-carton montat intr-un strat, in doua sau de grosimi atipice

Racorduri pentru imbinarea cu tuburile de 100 mm, 125 mm si 160 mm

Fara margini vizibile!
Difuzor incorporat perfect pentru un tavan neted.
Din Gura in Gura