Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Actuator galvanizat sere automat trapa ventilare Ventomax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

199 lei Lei
Brand
Ventomax
Cod produs
ventomax1
Out Of stock
Descriere
Actuator galvanizat sere, este fabricat din otel galvanizat din otel electro. Mentine cilindrul hidraulic in interiorul serii in orice moment, indiferent de pozitia ferestrei. Trapa ventilare automata pentru sera gradina.
Este vorba despre mentinerea unei temperaturi rezonabile si uniforme in sera, astfel incat plantele sa obtina conditii cat mai bune de crestere. Temperatura poate fi ajustata prin deschiderea si inchiderea ferestrei de sera. Cu toate acestea, acest lucru poate fi foarte dificil si aproape imposibil daca nu sunteti acasa. Prin urmare, este in avantajul dvs. sa instalati deschizatorul automat de ferestre pentru ferestre sera gradina.
In deschizatoarele de ferestre, se insurubeaza un cilindru negru care contine ulei, care se deschide prin actiunea caldurii (caldurii) si se contracta din nou in frig si, prin urmare, deschide sau inchide fereastra. Deschizatorul de ferestre este reglabil intre 15 si 25 C. Asigurati-va ca aveti grija de o ventilatie adecvata, chiar si atunci cand sunteti departe de casa.
Ventomax deschide fereastra pana la 45 cm. Cand soarele straluceste cu forta deplina, poate duce la temperaturi extreme in sera. Cand nu este mentinuta temperatura corespunzatoare, plantele pot fi zguduite, deoarece temperatura suprafetei unei plante este cu 6 C mai mare decat temperatura ambianta. este un motiv important, o ventilatie buna si o umbra sunt foarte importante.
Ventomax actuator galvanizat sere poate deschide complet fereastra (45 cm) ceea ce inseamna o ventilatie maxima pe fereastra si un climat ideal pentru plantele cu efect de sera gradina. Montarea se face simplu folosind doua fitinguri care sunt instalate si stranse corect si sunt potrivite pentru toate serele standard fabricate. Nu este necesara foraj. Poate fi utilizat universal pentru ventilatie complet automata in sera, potrivit pentru toate serele comerciale standard.
Caracteristici:  Potrivit pentru utilizare cu toate serele, otel zincat.
Deschideti controlat folosind un cilindru hidraulic negru, fara putere / baterie necesara.
Deschidere maxima: aproximativ 45 cm.
Deschiderea maxima la aproximativ 30 C in functie de reglare si incarcare, ridica pana la 7 kg, deschiderea ferestrei de pornire poate fi setata la 15 - 25 C.
Date tehnice actuator galvanizat sere  Deschiderea maxima a ferestrei, aprox. 45cm - in functie de reglare si incarcare
Deschidere maxima la 30 C
Incepeti sa deschideti temperatura de 17 C-25 C
Poate ridica pana la 7 kg = o fereastra cantarind 15 kg.

Continut pachet

1. Cilindru filetat (E)

2. Carcasa cilindrului

3. Ambreiajul

4. Bratul K

5. Suportul ferestrei

6. Bratul L

7. Suportul cu prag cu "Easy clip"

8. Arcul de tractiune

9. Decupati parul de par, vezi geanta cu surub

10. Cleme x 2, vezi punga cu surub

11. Suruburi x 4, vezi punga cu surub.

Aceste instructiuni de montare deschizator va prezenta cat de usor instalarea unor deschizator automat.
Mai multe deschizator automat ferestre pentru sere gradina si solarii click aici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura