Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Actuator deschidere fereastra sera automat Univent negru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

264 lei Lei
Brand
Ventomax
Cod produs
univent5
Out Of stock
Descriere
Univent actuator deschidere fereastra sera gradina laterale automat, ferestrele de luminatoare, usile glisante si ramele reci cu cilindrul hidraulic clasic.

Univent cu clipul Easy * poate fi utilizat pentru

Ferestre

Usi glisante

Ferestre laterale

Cadru:

* Clip simpla: Suportul percutorului (7) si bratul L (6) pot

separati prin apasarea usoara a bratului.

Clipul usor ofera acces usor la sera gradina

sau cadru rece in timp ce, in acelasi timp, facand

ventilatie automata posibila. (Figura 4)

Date tehnice deschidere fereastra sera gradina  Deschiderea maxima a ferestrei, aprox. 45cm - in functie de reglare si incarcare

Deschidere maxima la 30 C (86 F)

Incepeti sa deschideti la temperatura de 17 C-25 C

Poate ridica pana la 7 kg = o fereastra cantarind 15 kg

Continut pachet

1. Cilindru filetat (E)

2. Carcasa cilindrului

3. Ambreiajul

4. Bratul K

5. Suportul ferestrei

6. Bratul L

7. Suportul cu prag cu "Easy clip"

8. Arcul de tractiune

9. Decupati parul de par, vezi geanta cu surub

10. Cleme x 2, vezi punga cu surub

11. Suruburi x 4, vezi punga cu surub

Deschizatorul de ferestre Univent este un deschizator compact si puternic. El foloseste cilindrul nostru hidraulic standard utilizat pe scara larga si dovedit, care s-a dovedit de-a lungul mai multor ani ca a fost pe piata datorita calitatii sale excelente si durabilitatii ridicate. Datorita versatilitatii sale, deschizatorul de ferestre Univent este intr-adevar un deschizator universal. Proprietatile de baza care fac ca acest deschizator sa ia in evidenta sunt:

? Designul sau compact

? Sistemul inovator de clipuri usor

? Proiectul dublu arc

Cu sistemul inovator Easy-Clip, unul dintre capetele deschizatorului poate fi indepartat foarte repede. Nu sunt necesare instrumente sau proceduri complexe. Pur si simplu smulgeti un capat de pe brat si obtineti acces usor, de exemplu, prin usa sau la cadrele reci. Chiar daca usa sau acoperisul sunt blocate in prealabil, este posibil un acces facil datorita cilindrului hidraulic cu actiune unica. Deschide-l si apoi smulge-ti bratul!

Datorita designului deschizatorului, se pot instala foarte usor arcuri noi si mai puternice. Aceasta permite o forta de inchidere mai mare.

Deschizatorul este folosit pentru o varietate de aplicatii. Cu toate acestea, cele mai frecvente utilizari ale deschizatorului de ferestre Univent sunt:

Deschidere fereastra sera:

Deschidere fereastra sera Univent, la fel ca toate celelalte deschizatoare de ferestre ale lui J. Orbesen Teknik ApS, este de obicei folosit pentru a deschide ferestrele de sera. Datorita designului cu arcuri duble, se potriveste foarte bine la ferestrele usoare, deoarece acestea sustin cu greu inchiderea ferestrelor datorita greutatii reduse.

Rame reci:

Datorita designului sau compact, deschizatorul de ferestre Univent este ideal pentru deschiderea cadrelor reci. Deschizatorul ocupa cu greu niciun spatiu al plantelor din interiorul casutelor cu cadru rece. In plus, datorita sistemului Easy Clip, cutiile cu rama rece pot fi deschise mai rapid si mai usor.

Usi glisante:

Datorita sistemului Easy Clip, deschizatorul Univent este foarte potrivit pentru usi glisante in sera. Acestea s-ar pune in discutie daca, de exemplu, nu aveti o fereastra suplimentara in sera, dar totusi aveti nevoie de ventilatie. Ca si in cazul cadrelor reci, sistemul Easy Clip faciliteaza accesul prin usa.

Aceste instructiuni de montare deschizator va prezenta cat de usor instalarea unor deschizator automat.
Din Gura in Gura