Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Panou de control SmartLED getAir SmartFan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

559 lei Lei
Brand
Ventoxx
Cod produs
31070020-smartled
Out Of stock
Descriere
Panou de control SmartLED getAir are doar patru butoane. Cele doua moduri de functionare - ?Eco? (cu recuperare de caldura) sau ?Bypass-Racire Vara? - pot functiona la patru viteze diferite. Un alt camp de afisare informeaza utilizatorii cu privire la necesitatea de a schimba un filtru.

Controlul prin LED-uri va permite sa vizualizati starea actuala a sistemului de ventilatie prin intermediul luminilor colorate. Fiecare culoare si model de lumina reprezinta o anumita functie sau stare a sistemului.

Culoarea verde indica faptul ca unitatea de ventilatie functioneaza normal si in parametrii normali. Culoarea portocalie indica o eroare sau o problema care necesita atentie si poate fi identificata prin intermediul manualului de utilizare. Culoarea rosie indica o oprire a sistemului si necesita remedierea problemei inainte de a putea fi repornit.

In plus, controlul prin LED-uri poate fi utilizat pentru a selecta anumite moduri de functionare, cum ar fi modul de economisire a energiei sau modul boost pentru o ventilatie mai puternica.

Unitatea de control (numita "control LED" din fabrica) se potriveste cu getAir SmartFan.

Controlati ventilatia fara a depune efort, trebuie doar sa apasati un buton pentru cresterea intensitatii.

In modul Eco, SmartFan atinge o rata de recuperare a caldurii de pana la 91%. Aici ventilatoarele grupului de dispozitive isi schimba directia de ventilatie la fiecare 70 de secunde.

In cazul umiditatii sau concentratiei de CO2 crescute pe termen scurt, pentru a realiza o ventilatie rapida si fara curenti de aer in locuinta, exista o singura directe a fluxului de aer.

Controlati ventilatia fara a depune efort, trebuie doar sa apasati un buton pentru a reduce intensitatea.
USOR DE INSTALAT Inlocuire usora datorita sistemului inovator plug-in
Panourile de control getAir sunt concepute ca module, sporind astfel flexibilitatea. Rama panoului de control se introduce in perete, permitand inlocuirea foarte usoara de la unitatea de control cu LED la unitatea de control cu TOUCH - se scoate vechea unitatea si se adauga cea noua prin metoda plug-in.

? Panou de control cu afisaj LED
? Indicator de schimbare a filtrului
? Excl. unitate de alimentare pentru tensiunea de functionare de 42 V.

Va rugam sa solicitati oferta dumneavoastra personala. Daca cumparati mai mult de 1 ventilator, va oferim 5% discount....Doar patru butoane.
2 moduri "Eco" sau "Bypass-Racire Vara"
patru viteze diferite
Din Gura in Gura